Charles Explorer logo
🇬🇧

Knowledge of food merchandise and technology

Class at First Faculty of Medicine |
B01719

This text is not available in the current language. Showing version "cs".Syllabus

Zbožíznalecký popis jednotlivých druhů potravinářských surovin a výrobků - obiloviny, luštěniny, mlýnské výrobky z obilovin a luštěnin, pekařské výrobky, těstoviny, cukr a další sladidla, čokoláda, cukrovinky, škrob a výrobky ze škrobu, tuky a oleje a výrobky z nich, ovoce a zelenina a výrobky z nich, okopaniny, houby, droždí, mléko a mléčné výrobky, vejce, maso a masné výrobky, ryby, drůbež, zvěřina, nápoje, káva, čaj, koření, biopotraviny.

This text is not available in the current language. Showing version "cs".Annotation

Část zbožíznalecká

Popis jednotlivých druhů a skupin potravinářských výrobků včetně kvalitativních znaků, jejich význam v lidské výživě a popis hlavních vad a způsobů falšování.