ℹ️
🇨🇿
Hledání
Hledat osoby relevantní k dotazu "bakery"
bakery
Osoba
Předměty
Osoby
Publikace
Studium
Mgr. Dana Hrnčířová Ph.D.
Akademický pracovník na 3. lékařská fakulta
11 předmětů
26 publikací
Předměty
class
Praktické využití bioimpedance pro posouzení nutričního stavu pacienta
CCOCB0077 |
3. lékařská fakulta
class
Praxe na oddělení léčebné výživy
CCVOLPV3 |
3. lékařská fakulta
class
Technologie přípravy pokrmů
CNT006P1 |
3. lékařská fakulta
class
Základy výživy
CNT008P1 |
3. lékařská fakulta
class
Praxe I (školní stravování)
CNT011P1 |
3. lékařská fakulta
class
Základy dietologie
CNT016P1 |
3. lékařská fakulta
class
Dietologie I
CNT026P2 |
3. lékařská fakulta
class
Dietologie II
+1
CNT034P2 |
3. lékařská fakulta
class
Praxe VI (dietologická)
CNT051P3 |
3. lékařská fakulta
class
Praxe VII (dietologická)
CNT060P3 |
3. lékařská fakulta
Načíst další předměty (1)
Publikace
publication
Kyselina listová - její význam, biodostupnost a potravinové zdroje
2017 |
3. lékařská fakulta
publication
Effect of food with low enrichment of N-3 fatty acids in a two-month diet on the fatty acid content in the plasma and erythrocytes and on cardiovascular risk markers in healthy young men
2020 |
3. lékařská fakulta
publication
Role nutričního terapeuta v terapii potravinových alergií
2020 |
3. lékařská fakulta
publication
Potravinová alergie: jak na ni
2019 |
1. lékařská fakulta, 3. lékařská fakulta, Lékařská fakulta v Plzni
publication
Výživa ve výchově ke zdraví: učebnice pro 6. a 7. ročník ZŠ a odpovídající ročníky víceletých gymnázií
2019 |
3. lékařská fakulta, Pedagogická fakulta
publication
Výživa ve výchově ke zdraví
2019 |
3. lékařská fakulta, Pedagogická fakulta
publication
28 Výživa u potravinové alergie a potravinové intolerance
2019 |
3. lékařská fakulta
publication
Výživa ve výchově ke zdraví: pracovní sešity pro žáky 6. a 7. ročníků ZŠ
+1
2016 |
3. lékařská fakulta
publication
Soubor znalostních testů k výukovému programu Výživa ve výchově ke zdraví
2016 |
3. lékařská fakulta
publication
Kobalamin a jeho biodostupnost z potravin živočišného a rostlinného původu
2015 |
3. lékařská fakulta
Načíst další publikace (16)
Loading network view...