ℹ️
🇨🇿
Hledání
Hledat publikace relevantní k dotazu "zpracování potravin"
zpracování potravin
Publikace
Předměty
Osoby
Publikace
Studium
publication
Trávení a zpracování potravy v zažívacím traktu.
2011 |
1. lékařská fakulta
publication
Vysoce průmyslově zpracované potraviny a zdraví
2019 |
1. lékařská fakulta
publication
Co nového víme o vysoce průmyslově zpracovaných potravinách?
2023 |
1. lékařská fakulta
publication
Klasifikace potravin podle stupně technologického zpracování a její využití v prevenci civilizačních onemocnění
2019 |
1. lékařská fakulta, 2. lékařská fakulta
publication
Tasemnice ohrožující lidské zdraví - úvod do problematiky
+1
2009 |
Lékařská fakulta v Hradci Králové
publication
Tasemnice ohrožující lidské zdraví - úvod do problematiky
2009 |
1. lékařská fakulta
publication
Vitaminy a vybrané aspekty jejich stability a biologické dostupnosti pro lékárenskou praxi
2013 |
Farmaceutická fakulta v Hradci Králové
publication
Chemie potravin a výživa ve středoškolských učebnicích chemie
2013 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Prozánětové složky nutrice jako jedna z příčin rostoucí incidence chronických nesdělných nemocí?
2014 |
1. lékařská fakulta, Ústřední knihovna
publication
Zdravotní aspekty tepelné úpravy potravin
2014 |
1. lékařská fakulta, Ústřední knihovna
publication
Pohyb jako lék
2014 |
2. lékařská fakulta