ℹ️
🇨🇿
Hledání
Hledat publikace relevantní k dotazu "antioxidant capacity"
antioxidant capacity
Publikace
Předměty
Osoby
Publikace
Studium
publication
Nutriční hodnota a antioxidační kapacita biopotravin a standardních potravin
2008 |
Lékařská fakulta v Plzni
publication
Nutriční hodnota a antioxidační kapacita biopotravin a standardních potravin
2008 |
1. lékařská fakulta, Lékařská fakulta v Plzni
publication
Význam monitorování antioxidační kapacity a metabolizmu lipidů v procesu stárnutí
2006 |
1. lékařská fakulta
publication
Celková antioxidační kapacita potravin rostlinného původu a její úloha v prevenci aterosklerózy
2004 |
1. lékařská fakulta, Lékařská fakulta v Plzni
publication
Celková antioxidační kapacita některých našich potravin a její význam z hlediska ochrany veřejného zdraví
2006 |
1. lékařská fakulta, Lékařská fakulta v Plzni
publication
Characterization of some potential medicinal plants from Central Europe by their antioxidant capacity and the presence of metal elements
2017 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Antioxidační kapacita piva a vína
2000 |
Ústřední knihovna, Lékařská fakulta v Plzni
publication
Je měření plazmatické antioxidační kapacity organizmu klinicky užitečné?
1999 |
Fakulta tělesné výchovy a sportu
publication
The contribution of exo- as well as endogenous substances to the total antioxidant capacity
2004 |
1. lékařská fakulta
publication
Měření plazmatické antioxidační kapacity organizmu je nepochybně klinicky užitečné.
1999 |
Fakulta tělesné výchovy a sportu
publication
Sledování celkové antioxidační kapacity u studentů kuřáků a u pacientů s hyperlipoproteinémií
2000 |
Ústřední knihovna, 2. lékařská fakulta
publication
Antioxidační kapacita potravin rostlinného původu a její vztah k prevenci degenerativních chorob
2005 |
Lékařská fakulta v Plzni
publication
Total antioxidant capacity of dietary plants and its role in atherosclerosis prevention
2004 |
Lékařská fakulta v Plzni
publication
Iron Complexes of Flavonoids-Antioxidant Capacity and Beyond
2021 |
1. lékařská fakulta
publication
Antioxidační kapacita u kuřáků, studentů Univerzity Karlovy, 2. LF Praha
2001 |
2. lékařská fakulta
publication
Antioxidační kapacita u kuřáků, studentů Univerzity Karlovy v Praze, 2.LF
2001 |
2. lékařská fakulta
publication
Complex Evaluation of Antioxidant Capacity of Milk Thistle Dietary Supplements
2019 |
1. lékařská fakulta
publication
Celková antioxidační kapacita některých našich potravin a její význam z hlediska ochrany veřejného zdraví
2006 |
Lékařská fakulta v Plzni
publication
Volné radikály a antioxidační ochrana v průběhu těhotenství a porodu
2000 |
Ústřední knihovna, Lékařská fakulta v Plzni
publication
Free radicals and antioxidative capacity during pregnancy and delivery
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
The natural antioxidant capacity in patients with major depression
1997 |
Fakulta tělesné výchovy a sportu
publication
Význam monitorování antioxidační kapacity a metabolizmu lipidů v procesu stárnutí
2006 |
Lékařská fakulta v Hradci Králové
publication
Význam monitorování antioxidační kapacity a metabolizmu lipidů v procesu stárnutí
2006 |
Lékařská fakulta v Hradci Králové, Ústřední knihovna
publication
Decreased serum antioxidant capacity in patients with Wilson disease is associated with neurological symptoms
2012 |
1. lékařská fakulta
publication
Medical compounds and the antioxidant capacity of aqueous extracts of Apocynum venetum L. in Xinjiang, NW China
2019 |
Přírodovědecká fakulta
publication
An Immunohistochemical Study of the Increase in Antioxidant Capacity of Corneal Epithelial Cells by Molecular Hydrogen, Leading to the Suppression of Alkali-Induced Oxidative Stress
2020 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Strong antioxidant capacity of horseradish hairy root cultures under arsenic stress indicates the possible use of Armoracia rusticana plants for phytoremediation
2019 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Effect of Beer Consumption on Methylation and Redox Metabolism
2022 |
Lékařská fakulta v Plzni
publication
Does resveratrol retain its antioxidative properties in wine? Redox behaviour of resveratrol in the presence of Cu(II) and tebuconazole
2018 |
Ústřední knihovna, Fakulta tělesné výchovy a sportu, Přírodovědecká fakulta
publication
European ferns as rich sources of antioxidants in the human diet
2021 |
Farmaceutická fakulta v Hradci Králové