ℹ️
🇨🇿
Hledání
Hledat publikace relevantní k dotazu "foodstuffs"
foodstuffs
Publikace
Předměty
Osoby
Publikace
Studium
publication
Posuzování biologické hodnoty potravin na základě jejich antioxidační aktivity
2004 |
1. lékařská fakulta, Lékařská fakulta v Plzni
publication
Svět potravin a kouzlo biotechnologií : 24. letní škola VŠCHT Praha.
2010 |
Pedagogická fakulta
publication
Rapid monitoring of mono- and disaccharides in drinks, foodstuffs and foodstuff additives by capillary electrophoresis with contactless conductivity detection
2011 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Flavonoidy v potravinách a nápojích
1998 |
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Funkční potraviny a diabetes - důkazy a mýty
2009 |
Ústřední knihovna
publication
Posuzování biologické hodnoty potravin na základě jejich antioxidační aktivity
2004 |
Lékařská fakulta v Plzni
publication
Funkční potraviny a diabetes - důkazy a mýty
2009 |
Ústřední knihovna, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové
publication
Funkční potraviny a diabetes - důkazy a mýty
2009 |
1. lékařská fakulta
publication
Capillary and microchip electrophoresis with contactless conductivity detection for analysis of foodstuffs and beverages
2022 |
Přírodovědecká fakulta, 3. lékařská fakulta
publication
Výskyt a zdravotní význam neesenciálních antioxidantů v potravě
2001 |
Lékařská fakulta v Plzni
publication
Chrání nás legislativa před transmastnými kyselinami?
2006 |
3. lékařská fakulta
publication
Selected plant toxins in honey and their health effects
2018 |
1. lékařská fakulta
publication
Minimisation of risk of exposure to mercury
2020 |
1. lékařská fakulta
publication
Sazba DPH uplatňovaná na surový řepkový olej a jiné komodity
2019 |
Právnická fakulta
publication
Current Trends in the Process of Risk Assessment of Exposure to Xenobiotics including Dietary Intake
2017 |
Ústřední knihovna, 1. lékařská fakulta
publication
Stanovení isoflavonů v soje rychlou vysokoúčinnou kapalinovou chromatografií s UV-VIS detekcí diodovým polem
2005 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Dietologický slovník
2008 |
1. lékařská fakulta
publication
Dietologický slovník
2008 |
Fakulta tělesné výchovy a sportu
publication
Dietologický slovník
2008 |
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Farmaceutický význam Allium sativum L. 4. Antifungální účinek
2003 |
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Acrylamide toxicity
2015 |
Lékařská fakulta v Plzni
publication
Rizikové látky v potravinách a možnosti prevence chronických a nesdělných chorob z nutričně toxikologického hlediska
2015 |
Ústřední knihovna, 1. lékařská fakulta
publication
Potřebují nemocní diabetem zvláštní diabetické potraviny
1994 |
3. lékařská fakulta
publication
MYKOMON - project for the determination and identification of toxigenic fungi in food in the Czech Republic
2000 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Assessing international tourism's global environmental impact of food and beverages
2023 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Jak se mění pohled na tuky ve výživě
2009 |
3. lékařská fakulta
publication
Vitaminy a vybrané aspekty jejich stability a biologické dostupnosti pro lékárenskou praxi
2013 |
Farmaceutická fakulta v Hradci Králové
publication
Jak funguje a kdo řídí náš potravinový systém?
2018 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Analysis of estrogens and estrogen mimics in edible matrices- A review
2014 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Mastné kyseliny Omega 3 - zdraví a vývoj
2009 |
1. lékařská fakulta